Gizlilik Sözleşmesi

 

İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK ÇEREZ POLİTİKASI

DÖNÜŞ Bilişim Teknolojileri Turizm İnşaat Organizasyon Dış Tic.Ltd.Şti. (“Dönüş Global” veya “Şirket”) tarafından işletilen donusglobal.com  internet sitesini ziyaret edenlerin (“Veri Sahibi”) gizliliğini korumak Şirketimizin önde gelen ilkelerindendir. İnternet Sitesi Gizlilik Politikası (“Politika”) ile; (1) Veri Sahiplerinin kişisel verilerinin işlenmesi, (2) Çerez Politikası ve (3) İnternet Sitesi Gizlilik Politikası’nın yürürlüğü hakkında açıklamalar yapılmaktadır.

1. VERİ SAHİPLERİNİN KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİ

İnternet sitemizi ziyaret etmeniz sırasında elde edilen kişisel veriler Dönüş Global tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin detaylı bilgilere  DÖNÜŞ Bilişim Teknolojileri Turizm İnşaat Organizasyon Dış Tic.Ltd.Şti. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasından ulaşabilirsiniz.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMACI

İnternet Sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz aşağıda sıralanan amaçlarla Dönüş Global tarafından KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerine uygun olarak işlenebilecektir:

-      Şirket’in insan kaynakları politikaları ve süreçlerinin planlanması ve icra edilmesi,

-      Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi,

-     Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası,

-      Şirket tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimlerimiz tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi,

-      Şirket’in ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası,

-      Şirket’in ve Şirket’le iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini.

Şirketimiz ayrıca; kişisel verilerinizi talep etmeniz halinde üyelik kaydının gerçekleştirilmesi, sizleri kampanyalarımızdan bildirilmesini sağlamak amacıyla da işleyebilecektir.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARILDIĞI TARAFLAR VE AKTARIM AMACI

İnternet sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin işlenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde aktarılabilecektir.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN TOPLANMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ

Kimliğinizi belirli ya da belirlenebilir kılan her türlü bilgi “kişisel veri”dir. İnternet sitemizi ziyaretiniz kapsamında kişisel verileriniz Kanun’da yer alan veri işleme şartlarına uygun olarak İnternet Sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla teknik iletişim dosyaları olan çerezler (cookies) vasıtasıyla toplanmaktadır.

VERİ SAHİPLERİNİN HAKLARI

Kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, 

·       Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

·       Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

·       Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

·       Kanun’a ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

·         İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması durumunda buna itiraz etme,

·         Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı, donusglobal.com/kisisel-verilerin-korunmasi adreslerinden ulaşabileceğiniz DÖNÜŞ Bilişim Teknolojileri Turizm İnşaat Organizasyon Dış Tic.Ltd.Şti.Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurarak Şirketimize iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.

VERİ SAHİPLEİRNİN KİŞİSEL VERİLERİNİN GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASINA YÖNELİK ALINAN TEDBİRLER

Şirketimizin kişisel verilerinin korunmasına ve veri güvenliğinin sağlanmasına verdiği önem doğrultusunda, Kanun’un 12. maddesine uygun olarak, Şirketimiz tarafından veri güvenliğinin sağlanması için,

              Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemek,

              Kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmesini önlemek,

              Kişisel verilerin muhafazasını sağlamak,

amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli her türlü teknik ve idari tedbirleri almaktadır.

2. ÇEREZ POLİTİKASI

İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için Çerez kullanıyoruz. Çerez kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından Çerezleri silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Ancak bunun internet sitemizi kullanımınızı etkileyebileceğini hatırlatmak isteriz. Tarayıcınızdan Çerez ayarlarınızı değiştirmediğiniz sürece bu sitede çerez kullanımını kabul ettiğinizi varsayacağız.

ÇEREZ NEDİR VE NEDEN KULLANILMAKTADIR?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. 

İnternet sitemizde çerez kullanılmasının başlıca amaçları aşağıda sıralanmaktadır:

–       İnternet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

–       İnternet sitesini iyileştirmek ve İnternet Sitesi üzerinden yeni özellikler sunmak ve sunulan özellikleri sizlerin tercihlerine göre kişiselleştirmek,

–       İnternet sitesinin, sizin ve Şirketimizin hukuki ve ticari güvenliğinin teminini sağlamak.

İNTERNET SİTEMİZDE KULLANILAN ÇEREZ TÜRLERİ 

Oturum Çerezleri (Session Cookies)

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin internet sitesini ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir.

Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince internet sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır.

Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanız sağlanmaktadır.

Kalıcı Çerezler (Persistent Cookies)

Kalıcı çerezler internet sitesinin işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir.

Bu tür çerezler tercihlerinizi hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla cihazınızda depolanır.

Kalıcı çerezlerin bazı türleri; internet sitesini kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir.

Kalıcı çerezler sayesinde internet sitemizi aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda internet sitemiz tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

İNTERNET SİTEMİZDE KULLANILAN ÇEREZLER

Teknik Çerezler (Technical Cookies)

Teknik çerezler ile internet sitesinin çalışmasının sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Otantikasyon Çerezleri (Authentication Cookies)

Ziyaretçiler, şifrelerini kullanarak internet sitesine giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin internet sitesinde ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Flash Çerezleri (Flash Cookies)

İnternet sitesinde yer alan görüntü veya ses içeriklerini etkinleştirmek için kullanılan çerez türleridir.

Kişiselleştirme Çerezleri (Customization Cookies)

Kullanıcıların tercihlerini farklı internet sitesinin farklı sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.

Analitik Çerezler (Analytical Cookies)

Analitik çerezler ile internet sitesini ziyaret edenlerin sayıları, internet sitesinde görüntülenen sayfaların tespiti, internet sitesi ziyaret saatleri, internet sitesi sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

Üçüncü Parti Çerezler (Third Party Cookies)

Çerezi yerleştiren tarafa göre, platform çerezleri ve üçüncü taraf çerezler kullanılmaktadır. Platform çerezleri, Dönüş Global tarafından oluşturulurken, üçüncü taraf çerezlerini Dönüş Global ile iş birlikteliği olan farklı firmalar yönetmektedir.

 

 

ingenico adalar,ingenico arnavutköy,ingenico ataşehir,ingenico avcılar,ingenico bagcılar,ingenico bahçelievler,ingenico bakırköy,ingenico başakşehir,ingenico bayrampaşa,ingenico beşiktaş,ingenico beykoz,ingenico beylikdüzü,ingenico beyoglu,ingenico büyükçekmece,ingenico çatalca,ingenico çekmeköy,ingenico esenler,ingenico esenyurt,ingenico eyüp,ingenico fatih,ingenico gaziosmanpaşa,ingenico güngören,ingenico kadıköy,ingenico kagıthane,ingenico kartal,ingenico küçükçekmece,ingenico maltepe,ingenico pendik,ingenico sancaktepe,ingenico sarıyer,ingenico silivri,ingenico sultanbeyli,ingenico sultangazi,ingenico şile,ingenico şişli,ingenico tuzla,ingenico ümraniye,ingenico üsküdar,ingenico zeytinburnu,ingenico selimpaşa,ingenico kumburgaz,ingenico tepecik,ingenico güzelce,ingenico mimaroba,ingenico gürpınar,ingenico kavaklı,ingenico yakuplu,ingenico beykent,ingenico ambarlı,ingenico firuzköy,ingenico kanarya,ingenico cennet mahallesi,ingenico beşyol,ingenico florya,ingenico şenlikköy,ingenico halkalı,ingenico ikitelli,ingenico istoç,ingenico bahçeşehir,ingenico altınşehir,ingenico ıspartakule,ingenico hadımköy,ingenico ömerli,ingenico kıraç,ingenico esenkent,ingenico akbatı,ingenico yeşilyurt,ingenico yeşilköy,ingenico ataköy,ingenico incirli,ingenico yenibosna,ingenico güneşli,ingenico mahmutbey,ingenico topkapı,ingenico tekstilkent,ingenico aksaray,ingenico çapa,ingenico kocamustafapaşa,ingenico karaköy,ingenico taksim,ingenico gayrettepe,ingenico levent,ingenico seyrantepe,ingenico etiler,ingenico beşyüzevler,ingenico kumkapı,ingenico beyazıt,ingenico sirkeci,ingenico eminönü,ingenico unkapanı,ingenico kasımpaşa,ingenico nişantaşı,ingenico feriköy,ingenico istoç,ingenico alibeyköy,ingenico türkiye,ingenico tr,ingenico ana bayi,ingenico operasyon,ingenico teknik servis,ingenico servis,ingenico ana servis,ingenico ana servisi,istanbul ingenico servisi,servis istanbul,yazarkasapos,yazar kasa pos, eft pos, ingenico, iwe 280, ide 280, iwe 280 yazarkasa pos,ikasa,ide 280 yazarkasa pos,beylikdüzü yazarkasa pos,ingenico beylikdüzü teknik servis,ingenico türkiye teknik servisi,ingenico seyyar yazarkasa pos,ingenico sabit yazarkasa pos,ingenico ide 280,ingenico iwe 280,ingenico göktürk,ingenico kemerburgaz,ingenico bahçeköy,yazarkasapos, beylikdüzü yazarkasapos,yazarkasapos beylikdüzü, pavo yazarkasa pos, pavo beylikdüzü,beylikdüzü pavo,pavo yazarkasa ana bayi,ingenico yazarkasa distiribütör,pavo ana dagıtıcı, küçükçekmece yazarkasa pos,yazarkasa küçükçekmece, küçükçekmece yazarkasa teknik servis, yazarkasa istanbul,ingenico bahçelievler ana servisi,ingenico bahçelievler ana bayi, pavo bahçelievler,bahçelievler ingenico teknik servisi,şirinevler ingenico,mahmutbey ingenico,ingenico bahçelievler ana teknik servisi, türkiye ingenico ana servisi, ingenico tr,ingenico istanbul,ingenico avcılar ana bayi,pavo küçükçekmece, ingenico avcılar teknik servisi,ingenico avcılar elektronik satış ve servisi,banka pos,Teknik Destek,İkasa,iWE280 Seyyar YazarkasaPOS,Eftpos,bakım,barkod,barkod okuyucu,yazarkasai yazılım,lisans,pos,pos cihazı,yazarkasa servisi, iDE280 Masaüstü,Ingenico - YazarkasaPOS, İNGENİCO İSTANBUL,KOCAELİ İNGENİCO, DÜZCE İNGENİCO, SAKARYA İNGENİCO,ADAPAZARI İNGENİCO,SİNOP İNGENİCO,SAMSUN İNGENİCO,KASTAMONU İNGENİCO,ANTALYA İNGENİCO,MARMARİS İNGENİCO,ESKİŞEHİR İNGENİCO, İSTANBULİNGENİCO,BALIKESİR İNGENİCO,TEKİRDAG İNGENİCO,ÇORLU İNGENİCO,ÇANAKKALE İNGENİCO, ANKARA İNGENİCO,İZMİR İNGENİCO,TRABZON İNGENİCO,ORDU İNGENİCO,TOKAT İNGENİCO,BURSA İNGENİCO,ADANA İNGENİCO,BOLU İNGENİCO,EDİRNE İNGENİCO, İSTANBUL YAZARKASA POS, İSTANBUL, RESTAURANT, MARKET, TİCARET, PAREKENDE , İNGENİCO SERVİS , İNGENİCO TEKNİK SERVİS, İSTANBUL İNGENİCO SERVİS , TEKNİK SERVİS BEYLİKDÜZÜ , PAVO TEKNİK SERVİS, İNGENİCO İSTANBUL ANA BAYİ, PAVO YAZARKASA POS, İSTANBUL YAZARKASA POS, TÜRKİYE YAZARKASA POS, RESTAURANT OTOMASYON,EFT POS, POS, YAZAR KASA, MOBİLPOS,İKASA,YAZARKASA,YAZARKASAPOS,POS TEKNOLOJİ TÜRKİYE YAZARKASA, İNGENİCO DİSTRİBUTÖR, İNGENİCO PAVO ANA BAYİ,PAVO TEKNİK SERVİS, PAVO YAZAR KASA TEKNİK SERVİS,ESENYURT YAZARKASA SERVİS, AVCILAR YAZARKASA SERVİS,BÜYÜKÇEKMECE YAZARKASA SERVİS, KÜÇÜKÇEKMECE YAZARKASA SERVİS, BEYLİKDÜZÜ YAZARKASA SERVİS BAHÇEŞEHİR YAZARKASA SERVİS, HADIMKÖY YAZARKASA SERVİS,YAZARKASA POS SATIŞ VE TEKNİK SERVİS,İNGENİCO BÖLGE SATICISI,İNGENİCO SATIŞ,İNGENİCO SATIS,İNGENİCO EN UYGUN FİYAT,SERVİS İNGENİCO,TÜRKİYE İNGENİCO SERVİS,YAZARKASA POS İSTANBUL,YAZAR KASA POS, EFT-POS, yazarkasa POS,POS YAZARKASA, BANKA POS,YAZARKASA POS HİZMETLERİ, YAZARKASANIN TEK ADRESİ,TERMAL RULO, RULO, OTOMASYON RULO, RESTAURANT RULO, POS RULOSU,EPSON RULO,56X16 RULO, 56X25 RULO,HER EBAT RULO,YAZARKASA RULOSU, YAZICI RULOSU, BEYLİKDÜZÜ RULO, İSTANBUL RULO,RULOCU,YEDEK PARÇA SERVİS,YAZARKASA YEDEK PARÇA,ÖDEME ÇÖZÜMLERİ,BAHÇELİEVLER YAZARKASA,YAZARKASANIN TEK ADRESİ,BAHÇELİEVLER YAZARKASA POS,GERÇEK İNGENİCO SERVİSİ,FATİH YAZARKASA,FATİH ANA BAYİ,EN UCUZ İNGENİCO